VOOR ORGANISATIES

Laat je medewerkers hun droombaan visualiseren

In mijn ideale wereld praat jij als werkgever met je werknemer over wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Je perst de werknemer niet in een keurslijf van functie-eisen en verwachtingen, maar je luistert naar waar je werknemer blij van wordt. Wat bij hem past en wat hij je graag wil bieden. Inderdaad, dat vraagt wel een zekere omslag van denken. En wat creativiteit en flexibiliteit. Maar het maakt je wel een droombaas.

Jouw voordelen als droombaas:

Droombaas Koen Lohmann Een droombaas zijn voor je medewerkers
Je haalt medewerkers uit de waan van de dag
Droombaas Koen Lohmann Een droombaas zijn voor je medewerkers
Je stimuleert motivatie en drive bij je medewerkers
Je medewerkers krijgen een nieuw perspectief
Meer inzicht in de drijfveren van je medewerkers

Waar Droombaas je mee kan helpen

De onderstaande producten kun je los van elkaar inzetten, maar ook onderdeel laten zijn van een op maat gemaakt programma. Zo weet je zeker dat je op een passende manier aan de slag kunt met droombanen binnen jouw organisatie!

GROEPSPROGRAMMA

Krijg zicht op de droombaan van je medewerkers!

Laat je medewerkers hun droombaan visualiseren. Een prachtig kado waarmee zij inzicht krijgen in dat wat zij het liefste doen in hun werk.

Neem contact op

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

Visualiseer de volgende carrièrestap van je medewerker!

Zijn er twijfels bij jou of je medewerker over zijn plek binnen de organisatie? Help hem een handje. Laat hem samen met mij zijn droombaan visueel maken. Zo wordt de volgende carrièrestap snel helder.

Lees meer

LEZING

Inspireer je medewerkers rondom droombanen!

Een lezing van Droombaas voorziet de geest van nieuwe brandstof en prikkelt je medewerkers met nieuwe denkbeelden over werk en betrokkenheid.

Neem contact op

WORKSHOP

Haal je medewerkers uit de waan van de dag!

Een workshop van Droombaas is interactief, prikkelend en bied je medewerkers een mooie kans om hun huidige rol binnen de organisatie opnieuw onder de loep te nemen.

Neem contact op

CONTACT

Neem contact op

Wat anderen over Droombaas zeggen

Droombaas Koen Lohmann Een droombaas zijn voor je medewerkers

JAN-HENDRIK PONGERS – DIRECTEUR PONGERS

“Koen heeft mij verder geholpen in de zoektocht naar mijn ideale ‘baan’ binnen mijn bedrijf door de ideale situatie te visualiseren. Ook alle medewerkers hebben dit kunnen ervaren en in een deelsessie met elkaar kunnen delen. Dit leidde direct tot meer openheid, plezier en inzicht in elkaar. Wat uiteindelijk leidde tot een hoger niveau van werkplezier, vertrouwen en saamhorigheid.”

Droombaas Koen Lohmann Een droombaas zijn voor je medewerkers

PATRICIA ZIEGERINK – DIRECTEUR PAZZIE FOR PEOPLE

“Tijdens onze Pazzie Workshop van ‘Passie naar Professie’ heeft Koen de gasten op geheel eigen en inspirerende wijze meegenomen naar hun droomjob. Van starters tot doorgewinterde professionals, iedereen hing aan zijn lippen. En dat werkt!”

Benieuwd wat Droombaas voor jou kan betekenen?

Neem contact op