VOOR ORGANISATIES

Laat je medewerkers hun droombaan visualiseren

In mijn ideale wereld bepaalt je medewerker grotendeels zélf hoe hij zijn droombaan binnen jouw organisatie vormgeeft. Door deze droombaan visueel te maken, heb je een helder praatstuk en kun je er samen beter voor zorgen dat de medewerker zijn droombaan ook daadwerkelijk waarmaakt. Bovendien prikkel je het persoonlijk leiderschap, de intrinsieke motivatie en de diepere drijfveren en talenten van de medewerker!

Het vraagt wel een zekere omslag van denken. En wat creativiteit en flexibiliteit. Maar het maakt je wel een droombaas.

Waar Droombaas je mee kan helpen

De onderstaande producten kun je los van elkaar inzetten, maar ook onderdeel laten zijn van een op maat gemaakt programma. Zo weet je zeker dat je op een passende manier aan de slag kunt met droombanen binnen jouw organisatie!

GROEPSPROGRAMMA

Krijg zicht op de droombaan van je medewerkers!

Laat je medewerkers hun droombaan visualiseren. Een prachtig kado waarmee zij inzicht krijgen in dat wat zij het liefste doen in hun werk.

Neem contact op

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

Visualiseer de volgende carrièrestap van je medewerker!

Zijn er twijfels bij jou of je medewerker over zijn plek binnen de organisatie? Help hem een handje. Laat hem samen met mij zijn droombaan visueel maken. Zo wordt de volgende carrièrestap snel helder.

Lees meer

LEZING

Inspireer je medewerkers rondom droombanen!

Een lezing van Droombaas voorziet de geest van nieuwe brandstof en prikkelt je medewerkers met nieuwe denkbeelden over werk en betrokkenheid.

Neem contact op

WORKSHOP

Haal je medewerkers uit de waan van de dag!

Een workshop van Droombaas is interactief, prikkelend en bied je medewerkers een mooie kans om hun huidige rol binnen de organisatie opnieuw onder de loep te nemen.

Neem contact op

CONTACT

Neem contact op

Wat anderen over Droombaas zeggen

Droombaas Koen Lohmann Een droombaas zijn voor je medewerkers

JAN-HENDRIK PONGERS – DIRECTEUR PONGERS

“Koen heeft mij verder geholpen in de zoektocht naar mijn ideale ‘baan’ binnen mijn bedrijf door de ideale situatie te visualiseren. Ook alle medewerkers hebben dit kunnen ervaren en in een deelsessie met elkaar kunnen delen. Dit leidde direct tot meer openheid, plezier en inzicht in elkaar. Wat uiteindelijk leidde tot een hoger niveau van werkplezier, vertrouwen en saamhorigheid.”

Droombaas Koen Lohmann Een droombaas zijn voor je medewerkers

FEMKE RIJNBERG – TEAMMANAGER MENZIS

“In december en januari een viertal workshops van Koen gehad met collega’s! We hebben niet alleen veel lol gehad met elkaar, maar zijn ook tot goede inzichten gekomen. De methode van tekenen is toegankelijk en krachtig. Het zorgt voor inspiratie, en maakt de weg die je voor jezelf uitstippelt tastbaar.”

Benieuwd wat Droombaas voor jou kan betekenen?

Neem contact op